O nama

Dobro došli na našu stranicu!

Naša obitelj već preko 50 godina pruža smještaj turistima iz cijelog svijeta.
Villa Tereza smještena je u prekrasnoj uvali Caska, koja je poznata po svojoj bogatoj prošlosti još iz doba starih Rimljana.
Mi Vam nudimo izvrstan smještaj u samom srcu prirodnih i povijesnih bogatstva otoka Paga.
Provedite svoj odmor u apartmanima Ville Tereze!

VILLA TEREZA
Villa Tereza okružena je zelenilom I smještena je tik uz samo more. Mala privatna plaža gotovo da je produžetak Vaše terase, a velika pješćana plaža udaljena je tristotinjak metara.
Svi apartmani su u potpunosti opremljeni.

Uz izbor apartmana (2 do 8 osoba) nudimo vam i korištenje vrta u sklopu kojeg se nalazi paviljon s veliki roštiljem, okružen bogatim zelenilom i pogledom na more.

Pored idealnih prirodnih uvjeta za sport i rekreaciju, otok Pag vam nudi uređene biciklističe staze, plaže sa sadržajim za rekreaciju, odbojku na pijesku, ronilačke centre sa školama ronjenja, školu jahanja. Sportski tereni za tenis, nogomet i košarku nalaze se u nekoliko kilometara udaljenoj Novalji. Gastronomska ponuda u restoranima zadovoljit će i najveće gurmane. Uživat ćete u čuvenom paškom siru i janjetini, ali i u biranim ribljim specijalitetima i plodovima mora, sve uz blage okuse tradicionalne mediteranske kuhinje. Ljetne noći ispunjene su mnogim zabavnim i kulturnim događanjima u Novalji. Uz brojne koncerte zabavne i klasične glazbe, klapske pjesme, maštovite cjelovečernje zabave i kazališne predstave, na pješačkoj udaljenosti od Ville Tereze nalazi se i svjetski poznata plaža Zrće, koja nudi nezaboravnu 24/7 zabavu za mlade I sve one koji se tako osjećaju.

  • vrt od 1500 m2 s parkingom
  • velika vanjska natkrivena terasa s roštoljem i pogledom na more
  • uređena plaža ispred kuće udaljena 10m sa rivicom i vezom za barke
  • 100m udaljena pješčana plaža sa restaurantima
  • Zrće udaljeno 700m (15 min pješice) sa diskotekama i sportskim sadržajima